Najave, Stara Pesma, vesti

Šta pionirke rade noću?

Čitav maj u kafani Stara Pesma posvećen je Titu, Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji, pionirima, ali i prelepim pionirkama. Očekuju vas veoma simbolična i interesantna dešavanja u vezi sa ovom tematikom.

stara pesma (2)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Stara Pesma je kafana koja vam uvek nudi nešto novo i zanimljivo, ali prave vrednosti ostaju nepromenjene. Iskoristite priliku da se u narednom periodu provedete kao nikada do sada, uz atraktivne Beograđanke koje ne propuštaju uživanje u pravoj boemskoj oazi. Takođe podsećamo da se pripremite jer će uskoro štafeta Stare Pesme kružiti gradom.

Očekuje vas i sjajan muzički repertoar. Utorak 13. maj obeležiće Sloba Vasić, dok će vas u sredu zabavljati Aleksandra Bursać i Miloš Brkić. Četvrtak je rezervisan za Milana Mitrovića i Nađu Golubović, a petak će vam ulepšati neponovljivi Maza i Meda. Subota 17. maj idealna je prilika da se provedete uz neverovatne momke - Nikola Džoni Jakovljević & Workersi nastupaju samo za vas.

stara pesma (3)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najaktuelnije informacije vezdane za noćni život prestonice.

stara pesma (1)

beogradnocu.com