Ona, vesti

Šta planirate za 8. mart?

Iz kafane Ona vam poručuju da za ovaj vikend i Dan žena, dođete i uživate u fenomenalnom provodu, koji ova kafana nudi. Ne propustite da posetite Onu koja je apsolutni gospodar atmosfere u Zemunu na Gardošu, ušuškana odmah pokraj kule.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ovog petka, 7. marta ne propustite da čujete uživo Laki Bend koji će vas svojim glasom oboriti s nogu. On će vas zagrejati pred fenomenalni Dan žena pri čemu će muškarci dobiti inspiraciju da iznenade svoje lepše polovine, a devojke da uživaju. Budite laki i slatki sa Laki Bendom.

U kafanu Ona u Zemunu možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer ovde uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Iz ove kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, koje su u kafani Ona na prvom mestu, ali i najboljim vinom i rakijom, tamburašima, dobrom klopom, i istinskim merakom. Dođite do One da to i proverite.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Subota , Dan Žena, rezervisana je za Ivana Kadića i ozvučeni akustični Bend. Dobra muzika, lepe žene, zgodni momci, niske cene – kafana Ona ima sve samo zbog vas! Ivan će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova, tako da smo sigurni da će vam se ovaj 8. mart itekako osladiti. U ovoj kafani možete uživati, a da pri tom ne brinete ni o svom novčaniku. Provod u kafani Ona, odnosno cene pića su veoma pristupačne i duplo jeftinije od klubova.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja pobrinuće se beogradnocu.com. Rezervacije za kafanu Ona možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Ona i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com