Premijera, vesti

Šta se dešava kada se podignu zavese?

Kafana Premijera je najbolji način da sebe ugostite premijerno najboljim provodom. Kafana Premijera će večeras biti najveselije mesto u gradu jer vas čekaju Arcus Band i DJ Srba. Arcus Bend uvek pravi odličnu atmosferu, sa njima nema sedenja, svi skaču da igraju čim ovaj bend zasvira.

kafana Premijera

 Fotografisano u Kafana Premijera

Odlično umeju da prepoznaju šta publika voli i zato je atmosfera u kafani Premijera uvek vrh. Kafana Premijera je jedna od najposećenijih kafana u Beogradu i to se ne može pripisati slučajnosti, reč je o kafani koja dobro zna šta hoće i u skladu sa tim usmerava i sva svoja raspoloživa sredstva. Tu imate situaciju da je u kafani Premijera najbolja usluga, najbolja muzika, a najbolje su i cene, pa šta vam više treba za dobar provod.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera uvek brine o vašem raspoloženju, zanimljivo je da u izboru repertoara bendovi nikada nisu omanuli, tako će zasigurno biti i u subotu kad se zavesa premijerno diže pred Zex Kazanova Bandom i DJ Srbom. Zex Kazanova Band je bend sa tradicijom, u svom sastavu ima i jednu od najlepših pevačica, nema pesme koju Zex Kazanova ne zna da odsvira i otpeva, a još u kafani Premijera u kombinaciji sa sve popularnijim DJ Srbom zabava je zagarantovano najbolja.

kafana Premijera

 Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera je tip kafane za koju se uvek traži sto više, ljudi sa velikim ushićenjem dolaze na ovo mesto jer uvek ima puno iznenađenja i ni jedan provod ne liči na onaj prethodni, a podjednako je dobar. Tijana & Marko nastupaju u kafani Premijera nedeljom, taj da je poseban zato što su snižene i cene pića, što je sjajna vest za vaš džep.

Kafana Premijera je najbolja kafana u gradu, pravo mesto na kom ćete uvek naći dobru zabavu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Mi smo prisutni na svim premijerama, posebno na onim koje se odigravaju u kafani Premijera.

 

beogradnocu.com