vesti

Šta sve Dobrila skriva.

Šta sve Dobrila skriva otkriva vam beogradnocu.com. Oni koji su je posetili već znaju odgovor. Besprekornu uslugu, pristupačne cene, sjajnu energiju, raspoložene goste, i naravno, najbolje bendove u gradu koji čine muzički program koji ne smete propustiti ukoliko ste ljubitelj kvalitetne klupske svirke.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Balkan Express Bend nastupiće u klubu Dobrila u četvrtak 16. januara “Balansiranje na granici komercijalnog” ispostavilo se kao pravi recept za uspeh i uživanje publike. Atmosfera na svakoj svirci – neponovljiva, interesovanje – neverovatno! Ukoliko ste ljubitelj bilo kog žanra, od strane evergreen, rock’n’roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike, Balkan Expres Bend i ovaj četvrtak idealni su za vas!

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Petak 17. januar rezervisan je za sastav Betty Boom. Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i svima dosadi. Na čelu Betty Boom su, možemo slobodno reći jedni od najboljih vokala u Beogradu, Tanja i Raca. Njih dvoje se fantastično dopunjuju, te je njihova interakcija na bini pravi užitak za publiku. Ono što je sigurno je da ih treba čuti i videti uživo. Još jedan nesvakidašnji začin benda Betty Boom je perkusionista, poznat kao Pićuka, neretko kostimiran, koji raznim perkusijama popunjava zvuk benda! Pop, disco, 80′, MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira moći ćete da čujete ovog petka u klubu Dobrila.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U subotu 18. januara u klubu Dobrila svoj nastup održaće Euterpa Bend. Očekuju vas pop, rock, disko, funky i house zvuci uz koje ćete garantovano čitavu noć provesti na nogama. Na njihovom repertoaru se nalazi preko 350 žanrovski različitih pesama , a repertoar se svakoga puta prilagođava vrsti nastupa, kao i senzibilitetu publike. Ono što je sigurno dobar provod nikada ne izostaje!

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com