vesti

Šta vam nudi Dobrila.

Kada čujete ime Dobrila, ne možete a da odmah ne pomislite na jedan od najboljih beogradskih klubova. Dobrila je sinonim za najbolje klupske svirke, vrhunsku atmosferu i konstantno širenje pozitivne energije. Ove nedelje na muzičkom repertoaru su Balkan Ekxpres Bend, Girls Boys & Toys, kao i Stage Band. U zavisnosti od vrste muzike i tipa provoda možete odabrati vama najdraži sastav, odnosno noć za Dobrilu.

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U četvrtak 10. oktobra popularni sastav Balkan Expres Bend ponovo će nastupiti u klubu Dobrila. Njihovi nastupi poznati su po tome što u njima može da uživa svako, jer njihov izvanredan repertoar obuhvata sve: od strane evergreen muzike, preko rock'n'roll-a, pop-a, dance melodija, house, latino, reggae, funk muzike, rock-a, hard-rock-a, tu je čak i heavy metal, pa sve do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Ono što je najbitnije jeste da apsolutno svaki žanr u izvođenju Balkan Expres Benda zvuči savršeno!

Girls Boys & Toys Band, beogradskim klaberima vrlo poznat sastav, nastupiće u petak 11. oktobra. Ovo je zaista idealan način da započnete svoj vikend, jer Girls Boys & Toys Band iz nedelje u nedelju postaju sve bolji. Oni sviraju mashup koji definišu kao rock & house extravaganza ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove od kojih ćete dobiti momentalnu želju da skočite sa stolice i zađuskate. Naravno, na nogama ostajete do poslednje numere!

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Subota 12. oktobar rezervisana je za jedan od najboljih klupskih rock sastava - Stage Band. Uz izuzetno specifičan muški, i fenomenalan ženski vokal, provešćete se zaista nezaboravno. Njihove nastupe definiše neverovatna količina enerigije, kao i atmosfera koja uvek postane vrela već nakon prve pesme.

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija i shvatićete i sami da noći u Dobrili ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com