vesti

Standardno dobre svirke u baru Opidum Old.

Bar Opidum Old postao je jedan od najposećenijih noćnih lokala u našoj prestonici. A to je upravo zbog odlične muzike, ambijenta, usluge i savršene atmosfere! Ovaj bar će od ove jeseni postati jedan od najboljih u našem gradu sa nastupima vrhunskih klupskih bendova i uvek će se truditi da udovolji svim željama svojih posetilaca kao i da zadrži visok nivo usluge i kvaliteta ponude.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Specijalno večeras, 6.novembra, moći ćete da uživate u Alter Ego Bendu koji će vam otvoriti nedeljni provod onako kako to i dolikuje u jednom dobrom baru. Već sutradan, u četvrtak nastupiće Miroslav Ilić i Boris, da bi u petak sa Jelenom napravio spektakl. U vrhunskom ambijentu i neponovljivoj atmosferi bara Opidum Old moći ćete da se zabavite bolje nego ikada, pevajući svoje omiljene numere domaće ili strane muzike. U subotu vas očekuju Boris i Saška za izvanredno druženje i puno prelepih momenata! Dođite u Opidum Old i uverite se.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Bar Opidum Old otvoren je za sve ljude koji znaju da uživaju u veseloj atmosferi, živoj muzici, velikom izboru pića. Prijatno osoblje učiniće da se osećate opušteno kao da ste među starim prijateljima. Izbor pića je veliki, od domaćih rakija, vina, točenog piva i svih vrsta alkoholnih pića, a cene su više nego pristupačne.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Rezervacije za sva najavljena dešavanja u samom centru Vračara u Baru Opidum Old možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Oduševite svoje prijatelje jedinstvenim prestoničkim provodom!

Ukoliko još uvek niste posetili ovo izuzetno mesto, u našoj galeriji možete pogledati šta vas očekuje. Sjajna energija, puno pozitive i dobrog raspoloženja, uz neponovljivi muzički program. Ne propustite!

 

beogradnocu.com