Teatro, vesti

Stanija lumpuje u Teatru.

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević sinoć je uživala u beogradskom noćnom životu. Starleta i bivša farmerka lumpovala je sa društvom u klubu Teatro na nastupu popularne pevačice Marine Visković i Petra Mitića koji su napravili atmosferu do usijanja.

Zavodnica Stanija polako se vraća starim navikama i noćnim izlascima, a ljudi je sve češće mogu sresti po prestoničkim noćnim klubovima. Tako je bilo i sinoć u jednom od najpopularnijih klubova - klubu Teatro. Poznatu srpsku starletu Staniju Dobrojević pamtimo po raznim medijskim skandalima, a poslednjih nekoliko meseci je itekako dospela u žižu javnosti.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Učestvovala je u rijaliti šou “Surviver” koji joj je u stvari i bila odskočna daska i posle kojeg je postala popularna u Srbiji. Zatim su usledeli “Farma” i ljubav sa poznatim manekenom Filipom Panajotovićem koja se ubrzo i prekinula. Međutim, pored velike slave, Stanija je i vredna studentkinja, a zadala je sebi zadatak da ubrza i što pre završi Ekonomski fakultet, koji je u poslednje vreme zapostavila.

Spojila je lepo i korisno, pa je tako Stanija pored učenja pronašla i izduvni ventil u popularnim noćnim klubovima. Kako se starleta sinoć provela u Teatro klubu, možete videti u galeriji fotografija vašeg omiljenog portala beogradnocu.com.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

U klubu Teatro žurka nikad ne staje. U petak 27. decembra, spremite se za najbolje zvuke prošlog, a svima dragog vremena – veče devedesetih! Ma koliko se svi trudili da zaboravimo devedesete, “dance” muzika iz vremena sankcija budi u nama neke čudne nostalgične emocije. “Volim devedesete” je idealan povod za organizovanje takvog eventa.

Zato se spremite da od 23h, na Maloj sceni Teatra, igrate i skačete do zore. Muziku će puštati Dj dvojac PLAYA 8 i SCREAM (rezidenti utorkom na Freestajleru). A za sve ljubitelje dance muzike, očekujte domaće i strane hitove! Obucite se u duhu devedesetih kako bi pojačali atmosferu ovog jedinstvenog događaja. Ne propustite ovu jedinstvenu Diesel žurku samo u klubu Teatro!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji klupski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za Diesel žurku, kao i svih ostalih dana u klubu Teatro i obezbediti sebi nezaboravno veče. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji noćni provod.

 

beogradnocu.com