River, vesti

Stanija se udala?!

Na fotografijama koje su preplavile internet, najpoželjnija srpska starleta Stanija Dobrojević pojavila se odevena u belu kratku haljinu koja podseća na venčanicu, a na glavi je imala krunicu. Na fotografiji pozira sa svojim dragim Filipom koji je takođe obučen u svečano odelo.

Prva asocijacja, da se poznati par venčao, nije tačna. Stanija se svečano obukla povodom proslave magazina CKM koja je sinoć održana na splavu River. Što se tiče krunice,, ona je s pravom zasijala na Stanijinoj glavi jer je starleta sinoć i zvanično proglašena za „Naj cicu decenije“. Mnoge njene koleginice su joj sigurno pozavidele na tituli, ali ona ni najmanje ne mari za to. Sinoć je uz muziku Željka Šašića, Snežane Nene Nešić & Nemanja Staletovića slavila ovu titulu do jutra.

River

Fotografisano na Splav River

Pored Stanije koja je bila zvezda večeri, poznati gosti poput Ljube Pantović, Mikija Mećave, Andrije Marković Akija kao i Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, Filipa Panajotovića gledali su bez treptanja u ostale devojke, zvezde CKM-a koje su zabavljale goste vatrenim plesom. Pored njih, pevači Danijel Đurić i Željko Šašić, fudbaleri Lola Smiljanić, Adem Ljajić, Marko Jovanović, kao i košarkaš Ivan Paunić takođe su uživali u večeri na splavu River do jutarnjih časova.

River

Fotografisano na Splav River

River

Fotografisano na Splav River

Portal beogradnocu.com je zabeležio atmosferu sinoć na jednom od najposećenijih splavova ove sezone, na splavu River. U galeriji fotografija možete da vidite kako je zaista bilo na žurci na kojoj su se sinoć, čini se, sjatile najzgodnije devojke u Srbiji.

River

Fotografisano na Splav River

Nemojte da propustite da posetite splav River već u sredu kada nastupa gost iznenađenja. Budite sigurni, očekuje vas luda noć. Za sve lude noći u Beogradu, pa i ovu, možete rezervisati svoje mesto pozivom Call Centra na broj telefona 063 33 33 44 ili online, jednim klikom na sajt beogradnocu.com. Budite deo najboljih žurki na Balkanu!

 

beogradnocu.com