vesti

Star Moda Caffe: Jedinstveno uživanje!

Ukoliko planirate posetu Beogradu, ili ste iz prestonice ali vam je potrebno malo privatnosti, idealno mesto za vas su atraktivni Star Moda VIP apartmani, u sklopu kojih se nalazi i popularni Star Moda Caffe, koji svojom neverovatnom uslugom i ponudama privlači sve veći broj gostiju.

kafe Star Moda

Fotografisano u Star Moda Apartmani

kafe Star Moda

Fotografisano u Star Moda Apartmani

Prepoznatljiv po najboljoj kafi u Beogradu, svežem voću i ceđenim sokovima, Caffe Moda Vam nudi i mogućnost uživanja u specijalitetima internacionalne i nacionalne kuhinje. Perfektna usluga, uvek raspoloženo osoblje i ambijent na svetskom nivou, nepograšivi su sastojci recepta za uspeh. Posetite li Star Moda Caffe u toku dana, ili u toku večernjih časova, svakako nećete pogrešiti.

kafe Star Moda

Fotografisano u Kafe Star Moda

Moda VIP apartmani predstavljaju poznati šik ambijent i luksuzni smeštaj sa 3 * na Vračaru, jednom od najlepših delova Beograda. Zahvaljujući izuzetnoj lokaciji u samom centru grada, kratkom šetnjom od pravoslavnog hrama možete doći do Knez Mihailove ulice i Trga Slavija, i uživati u ovom izuzetnom istorijskom zdanju koje svojim specifičnim šarmom privlači posetioce iz čitavog sveta. Ukoliko budete bili gosti ovih fantastičnih apartmana sigurno ćete iskusiti jedinstveno uživanje.

kafe Star Moda

Fotografisano u Star Moda Apartmani

Da biste se u sve ovo uverili pre nego što posetite ovo ekskluzivno mesto, pogledajte šta su naši fotografi zabeležili. U našoj galeriji nalaze se dokazi sofisticiranosti i elegancije enterijera i čitave atmosfere Star Moda Caffe-a.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za vaš večernji provod u Star Moda Caffe-u, kao i smeštaj u spektakularnim VIP apartmanima, koji važe za jedne od najkvalitetnijih u prestonici.

 

beogradnocu.com