Stara Pesma, vesti

Stara Pesma: Najkreativnija Kafana.

U utorak, 19. novembra Sloba Vasić održaće nastup u popularnoj kafani Stara Pesma. Samo dan nakon njega, u sredu, na istom mestu zabavljaće vas atraktivna Mirna Košanin i neponovljivi Miami Band. Ukoliko se budete provodili u najkreativnijoj kafani u gradu, očekuje vas mnoštvo iznenađenja.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ne propustite uživanje uz Slobodana Vasića i numere kao što su „Anonimna”, „Gde je mala zaspala“, „Nisam ja za tebe“, „Moram da se promenim“, ali i velike kafanske hitove koje Sloba sjajno izvodi. Očekuje vas pravi spektakl. Spektakl neće izostati ni u sredu kada nastupa zvezda Granda, prelepa Mirna Košanin. Ona je nedavno objavila dva singla, pa će gosti kafane Stara Pesma, pored vrhunske narodne muzike, moći da uživaju i u njima. Atmosfera će biti za pamćenje!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Pravi umetnici kada je dobar provod u pitanju nesumnjivo su ljudi okupljeni oko kafane Stara Pesma. Naime, ova popularna prestonička kafana iz nedelje u nedelju svojim gostima pored spektakularnog muzičkog repertoara pruža mnoge pogodnosti. Provod je uvek zagarantovan, a na vama je samo da proverite zašto!

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Stara Pesma. Fotografije iz naše galerije nesumnjivo će vam preneti delić atmosfere koji će vas inspirisati da budete deo Stare Pesme.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

A da vi ne biste propustili spektakl uz Slobu Vasića, kao i fantastičnu noć uz Mirnu Košanin, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života.

 

beogradnocu.com