Najave, Stara Pesma, vesti

Stara Pesma nastavlja akciju.

U utorak, 20. maja, kafana Stara Pesma nastavlja humanitarnu akciju pod nazivom "Sloba Vasić i Stara Pesma sa prijateljima za Obrenovac". Oni će se potruditi da na najbolji mogući način, pesmom i igrom, skupe novac za ugrožene od poplava.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U ovim najtežim momentima, beogradske kafane su se ujedinile i pomažu tako što skoro svako veče organizuju humanitarne večeri i akciju prikupljanja donacija za ljude kojima je to najpotrebnije. Gosti kafane Stara Pesma imaće priliku da doniraju novčane priloge u humanitarne kutije koje će biti postavljene u kafani, a za sada su dolazak potvrdili: pevači Milan Mitrović, Milan Dinčić Dinča, Ana Sevic, Darko Lazic, Andreana Čekic, Milica Pavlović, Aleksandra Bursać, Ivana Pavković, Peđa Medenica, Sanja Maletić, Petar Mitić, Vanja Mijatović, Dejana Zivković...

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Mnogo poznatih će biti na jednom mestu, i sve to kako bi pomogli ljudima kojima je to trenutno najpotrebnije! dođite i vi u utorak, 20. maja u kafanu Stara Pesma i pomozite! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com