Stara Pesma, vesti

Stara Pesma uvek korak ispred drugih.

Želite da iskusite drugačiju stranu prestonice?Želite da se provedete kao sofisticirano, a opet opušteno? Želite da uživate sa boemima sa susednog stola koji vam do kraja večeri postaju najbolji prijatelji? Posetite Staru Pesmu, budite korak ispred svih.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Stara Pesma je kafana gde će dame upoznati beogradske džentlmene koji se upravo ovde kriju, mesto gde ćete čuti najbolju muziku i gde ćete maksimalno biti ispoštovani. Po pristupačnim cenama možete uživati u velikoj ponudi pića koje će zadovoljiti sva vaša čula.

Do kraja nedelje u kafani Stara Pesma očekuje vas zaista pravi repertoar za dušu. U četvrtak 16. januara svoj nastup održaće pevač i voditelj Milan Mitrović. Milan je sve ljubitelje dobre muzike oduševio svojim vokalom pojavljivanjem u pevačkom takmičenju “Zvezde Granda” na televiziji Pink, međutim, glas nije jedni njegov adut. Milan Mitrović jedan je od najpoželjnijih poznatih ličnosti, o čemu svedoči i uvek veliki broj devojaka na njegovim nastupima.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Samo dan nakon Zvezde Granda Milana Mitrovića na scenu kafane Stara Pesma popeće se fantastični Miloš Trninić Trna, ali i Kristina Kuzmanovska, na oduševljenje muškog dela gostiju. Svojim izvanrednim vokalima učiniće da vas pesma odvede do vrhunca kafanskog provoda.

Subota 18. januar rezervisana je za Nikolu Džonija Jakovljevića i Workerse. Vaš provod im nije prepušten tek tako, već iz prostog razloga što su oni i spektakl neodvojivi. Gde god da se pojave već prvom pesmom ostavljaju bez daha i drže publiku na nogama do kraja noći.

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Stara Pesma i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com