Staro Drvce, vesti

Staro Drvce - nova kafana na beogradnocu.com.

Kafana Staro Drvce je nova kafana na vašem omiljenom portalu, a u našoj ponudi su samo najbolja mesta. Ovo izuzetno mesto pogodno je za sve ljubitelje dobre pesme, jer vas ovde svakodnevno očekuje izvanredna muzika, a neretko i nastupi velikih estradnih zvezda.

Sreda 29. januar idealan je dan da se provedete u kafani Staro Drvce uz Nenada Radovanovića, Lidiju Dimitrijević i Drvce Bend. Ukoliko pak propustite sredu, grešku možete ispraviti samo dan kasnije kada nastupa fantastična i veoma atraktivna mlada pevačica Jelena Gerbec, u pratnji Drvce Benda. Drvce Bend biće sa vama i u petak 31. januara sa Nenadom Radovanovićem, Lidijom Dimitrijević , dok vas u subotu 1. februara očekuje neponovljiv provod uz Dejana Aličića, i naravno Drvce Bend. Nedelja 2. februar rezervisana je za Botu i Dijamante, dok ćete početak naredne nedelje, ponedeljak 3. februar moći da provedete uz akustični bend Priča o Nama, koji nastupa i u utorak.

Kafana Staro Drvce predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, međutim, iako lokalno sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje. Usluga u kafani Staro Drvce može se oceniti samo najvišim ocenama, jer je osoblje jako ljubazno, profesionalno i spremno da vas usluži u svakom trenutnku.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Staro Drvce.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com
beogradnocu.com