Beograd, Restoran, vesti

Restoran Staro ognjište nalazi se na Novom Beogradu, na adresi dr. Ivana Ribnikara 120A i jedan je od najautentičnijih takve vrste u prestonici. Može da ugosti 130 gostiju, a radno vreme je od 9 do 3 sata iza ponoći, dok kuhinja radi do 1:30.

Ognjište od davnina je u srpskom narodu mesto okupljanja i srce porodice. Posebna pažnja poklonjena je osmišljavanju enterijera sa ciljem da se oživi tradicija i stvori rustični ambijent i topla atmosfera. Pod, stolovi i dekorativni predmeti napravljeni su od Abonosa i jedinstveni su. Domaćinska atmosfera upotpunjena je i starogradskom muzikom.

Restoran-Staro-Ognjiste-enterijer4

 Fotografisano u restoranu Staro ognjište

Staro ognjište je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Iskusni kuvari za vas spremaju tradicionalna srpska jela koja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Započnite obrok uz zakusku Staro ognjiše ili koziji sir pohovan u bademu. Od specijaliteta kuće možemo Vam preporučiti srpski biftek u ljutom sosu, carsku vešalicu, pastirski san ili teleće pečenje ispod sača. Tu su i specijaliteti sa roštilja među kojima se izdvajaju dimljena vešalica, ćevapi Staro ognjište ili kobasice od mangulice. Na meniju se nalaze i brojni riblji, kao i specijaliteti od pilećeg i ćurećeg mesa. U ponudi su i najkvalitetnija balkanska bela i crna vina, piva, kao i mnogobrojne rakije. Na kraju obroka zasladite se uz krempite ili tufahije.

Pored jedinstvenog enterijera i hrane, na ovom mestu Vas očekuje prijatno osoblje i obezbeđen parking. Sa sigurnošću možemo reći da je sve podređeno Vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost, tako da se svaki gost oseća kao da je na svom ognjištu.

Restoran-Staro-Ognjiste-enterijer5

Fotografisano u restoranu Staro ognjište

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com