vesti

Stevan Anđelković nastupa u klubu Plan B.

Kao što je i najavljeno, večeras samo u klubu Plan B vam peva neodoljivi i šarmantni mladić - Stevan Anđelković. Ovaj mladi pevač napraviće sjajnu atmosferu u klubu Plan B, zato nemojte odlagati već rezervišite svoje mesto što pre pošto se očekuje velika gužva i redovi ispred ulaza u klub.  Svoju estradnu priču pevač je započeo, sada već davne 2003. godine, kada se prijavio u prvi krug takmičenja za “Zvezde Granda”.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Stevan Anđelković, zvezda „Grand produkcije“ kome je ove godine istekao ugovor sa čelnikom ove muzičke kuće, letos je promovisao svoju novu pesmu „Nije rano da se pije”, a isto poručuje i vama večeras, svojim obožavaocima ali i svim dragim gostima Plana B. Anđelković je takođe premijerno i predstavio ekranizaciju prave letnje pesme koja je svakako obeležila protekle vrele dane. Stevan je u svojoj karijeri najviše ponosan na saradnju sa Emirom Kusturicom povodom snimanja punk opera “Dom za vešanje”.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Dođite u klub Plan B da čujete ovog izvanrednog pevača i ne propustite najbolji provod u gradu. Klub Plan B će ima sve ono što dolikuje jednom mainstream i klubskom mestu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda i bendova moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Plan B, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu.

Već sutradan, u petak 15. novembra u Planu B nastupa fantastični Akapulko Bend, dok je u subotu Toca i Plan B Bend. Ludilo do zore! Ukoliko klub Plan B bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Plan B, možete izvršiti na vrlo jednostavan način odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com