vesti

Stress kafeom protiv stresa.

Stress kafe i dalje je jedno od vodećih prestoničkih mesta koncepta kafić - klub. Ovog petka nudi vam zaista spektakularan provod, koji ne smete propustiti. Naime u petak 6. decembra u kafeu Stress nastup će održati Marko Kozomara i Danijel Bogdanović.

kafe Stress

Fotografisano u Kafe Stress

Provod sa Markom Kozomarom i Danijelom Bogdanovićem, koji će svojom izvanrednom pop rock svirkom učiniti da se zaista osećate fenomenalno, je zagarantovan. Najbolje numere u veoma interesantnom izvođenju ovih sjajnih momaka držaće vas na nogama tokom čitave večeri. Očekuje vas i mnoštvo iznenađenja, pristupačne cene i uvek ljubazno i raspoloženo osoblje.

kafe Stress

Fotografisano u Kafe Stress

Izvanredan provod u Stress kafeu možete iskusiti i u četvrtak 12. decembra kada će vas u ovom prijatnom ambijentu zabavljati Bend ATELJE 36 LIVE Jazz music. U zvucima jazz muzike moći ćete potpuno da se opustite i maksimalno uživate.

kafe Stress

Fotografisano u Kafe Stress

Dobar provod neće izostati, a vaše je samo da ga ne propustite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafeu Stress možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com