Gardoš, vesti

Subota je dan za Gardoš.

Kafana Gardoš je sinonim najboljeg provoda, ovo su noći u kojima se najleoše peva, najslađe pije i najvatrenije veseli. U pravoj boemskoj kafani sutra vas čeka provod koji je ravan fantastičnom, a za koji su zaduženi Aca Beronja i Jelena Gajić.

kafana Gardoš

 Fotografisano u Kafana Gardoš

Aca Beronja i Jelena Gajić su spoj koji uvek pravi najbolju zabavu, veselje je sa njima uvek na najvišem nivou i nikada ne štede na dobroj pesmi. U prst poznaju pravi kafanski repertoar i trude se da svi gosti budu zadovoljni i to im uvek polazi za rukom. Kafana Gardoš je mesto gde svi boemi rado svraćaju, za ovim kafanskim stolom ispričani su najlepše kafanske legende i napisani najveći hitovi, pa treba li vam bolji razlog da posetite najinspirativnije kafansko mesto u gradu.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš je veselje u najavi, ovde se niko ne ustručava da peva iz sveg glasa, osoblje je perfektno, cene usklađene sa boemskim merilima, ovde se svi osećaju kao kod kuće i svi se uvek vraćaju na mesto najboljeg provoda u svoju kafanu, kafanu Gardoš.

Ovo je kafana koja lako osvaja, jer misli na sve, provod je sjajan, poštuje se kafanka tradicija koja veoma vešto flertuje sa starim kafanskim vremenima koje muzičari vešto dočaravju kroz svaku pesmu. Kafana Gardoš je mesto vašeg najboljeg veselja, a sutra uz Acu i Jelenu sve dame će imati jedinstvenu priliku da dožive 8. mart na kafanski način.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafanu Gardoš moraju upoznati svi koji vole kafanski život, jer ovo je baš kafana koju tražite. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Kafana Gardoš nudi provode koji i nas mnogo privlače, a naša zapažanja iz ovih provoda možete naći u našoj galeriji fotografija i verujte fantastična su.

 

beogradnocu.com