Klubovi, Razno, vesti

Subotnji popusti, gde sve možete večeras piti po sniženim cenama.

Popusti uvek obraduju, pa makar i oni od 5%. Ljudi prosto vole popuste, a to znaju i vlasnici beogradskih klubova, koji su za svoje goste pripremili razna iznenađenja u vidu promotivnih cena pića, pa čak i sniženja na cehove. Tako večeras možete da pijete u klubu Parlament po promotvnim cenama i to u noći kada se organizuje humanitarno veče. Tako ćete u ovom klubu moći da popijete Aabsolut vodku po ceni od samo 250 dinara, Cepelin (gorki biljni liker) moći ćete da kupite za samo 150 dinara, dok će Nikšićko pivo koštati samo 220 dinara. Promotivne cene prilagđene su i gostima koji više uživaju uz koktele, pa tako tri najbolja koktela "Sex on the beach", "Blue Lagune" i "Cuba Libre" imaju spektakularnu cenu od samo 330 dinara. Uz G93 Bend uživaćete u hitovima pop i rok muzike vrhunskog kvaliteta. Vratiće vas u vreme najbolje muzike, baš one koju pevate dok se vozite kroz grad. Urbana i humana ekipa večeras u klubu Parlament daće sve od sebe da ovu subotu dugo pamtite po nezaboravnom provodu.

Klub Parlament

Slikano u Klub Parlament

To naravno nije sve. Klub Sunset na Makiškoj strani Ade Ciganlije je večeras takođe spremio popuste. Od 00:30h do 01:30h je na snazi fenomenalni "Happy hour",  kada na sva piva, vina i koktele dobijate popust od čak 50%. Uživaćete u alkoholu onako kako se uživa kada je on dosta jeftiniji nego obično i ne zaboravite da ponesete dobro raspoloženje jer je to ulaznica za ovaj klub. Ukoliko ste se zadesili na "beogradskom moru" ostanite do kraja da vidite šta znači uživanje uz zvuke  popa i roka koji svake subote za vas priređuju profesionalci iz Double Trouble benda i Eclipse benda.

Klub Sunset

Slikano u Klub Sunset

Klubovi u Beogradu

Slikano u Klub Teatro

Ponesite istu svotu novca, povedite veće društvo ili krenite sa uobičajenom ekipom, pa uštedite novac za recimo nedelju kada vas u klubu Teatro očekuje fenomenalno Veče sportista sa takođe interesantnim cenovnikom.

 

beogradnocu.com