vesti

Subotom se ide u kafanu.

Kafana K'o Nekad ne štedi na najboljim notama koja se jedini siguran put do kvalitetnog i dobrog provoda. Sutra vas na adresi koja garantuje kao nekad kafanski šmek spreman dočekuje Banda Gitanos Bend koji će vas podsetiti na sve kafanske vrednosti koje su neiscrpne i fantastične, a koje žive u taktovima kafane K'o Nekad.

kafana K'o Nekad

 Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Banda Gitanos Bend je jedna opasno šarmantna muzička banda koja osvaja sa takvom lakoćom da ćete poželeti da se iz tih kandži nikada ne isčupate. Ovde vas čekaju noći koje jedva čekaju da ih provedete uz pesmu i veselje i koje će vas uvek držati na onom najboljem kafanskom i boemskom putu koji je uvek interesantan i intrigantan.

Kafana K'o Nekad je kafana koja nosi provode koji su uvek najbolji i to baš zato što ih vi izaberete kao idelnu priliku da se proveselite sa dragim ljudima i najlepše momente date u ruke majstorima kafanske zabave, a to je najbolji i najtraženiji Banda Gitanos Bend.

kafana K'o Nekad

 Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Kafana K'o Nekad će sutra vešto upravljati vašim raspoloženjem i povesti ga u pravcu najbolje zabave koja se graniči sa svim kafanskim ludorijama koje će vas u punom kapacitetu držati do ranog jutra.

Provodi u kafani K'o Nekad su oni koji se vole i koji se pamte, reč je o zabavama koje su i zanimljive i neponovljive i sa kafanske tačke gledišta boemske, meračke i sevdačke. Kafana K'o Nekad je drugo ime za uživanje, ovde ćete imati prilike da okusite kafansku zabavu bez cenzure kojoj samo treba u potpunosti da se prepustite.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Kafana K'o Nekad diktria ritam najboljih provoda. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com