Plastic, vesti

“Suck my Lollipop” je na ovoj “Bitch listi”.

Ne propustite i ove nedelje jedno od omiljenih okupljališta ljubitelja urbane scene u Beogradu - klub Plastic! Suck my Lollipop, Bitch List, Revival, sve su to žurke koje vas očekuju...

Pored vrlo zanimljivog repertoara, koga karakterišu česta gostovanja domaćih, kao i poznatih svetskih DJ-eva i izvođača, u Plasticu vas očekuje atmosfera i provod na zavidnom nivou.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Ove srede, odnosno 19. marta, očekuje vas Buzzin’ Party uz Dj dvojac- Dj Ike i Dj Prema koji redovno postavljaju nove standarde u beogradskom noćnom životu.

Nemojte stajati sa plesanjem i đuskanjem, jer vas već narednog dana, očekuje Suck My Lollipop žurka sa fantastičnim Oakich-om b2b i Erick Kasell-om. Klub Plastic vam sasvim sigurno garantuje odličnu žurku i provod bez prestanka. Ni petak 21. mart ne smete propustiti, jer će žurka The Bitch List dominirati sa Dj Mirkom i Meex-om uz pomoć Dj Španca i specijalnog gosta koji vas čeka kao iznenađenje.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Pozitivna energija, sjajna ekipa i zvuk koji pokreće, obećavaju fenomenalan provod do ranih jutarnjih časova. Iste večeri, u Mintu sledi MKDSL sa dodatnim gostima koji će vas iznenaditi.

I subotom je centralno mesto klupskog provoda upravo klub Plastic koji nudi savršeno mesto i Mainstream Pressure žurku za najslobodnije igranje i vrhunski provod. Iz nedelje u nedelju dobra muzika dominira spektakularnim večerima, a žurka traje do jutra. Iste večeri u Mintu sledi Revival party sa Groovyman & Funkin’Blue.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Poslednjih godina klub Plastic je postao simbol novog standarda u beogradskom noćnom životu. Fotografije iz ovog popularnog prestoničkog kluba možete pogledati u našoj galeriji. Na njima ćete moći da vidite samo delić onoga što vas očekuje. Rezervacije, kao što već dobro znate, možete izvršiti na vašem omiljenom portalu – beogradnocu.com, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com