vesti

Sunce - pravi izbor za hladne dane.

Restoran Sunce predstavlja mesto u koje se zaljubite na prvi pogled. Atraktivna lokacija, savršen ambijent i besprekorna usluga čine da se osećate zaiste izvanredno. Ovde ne možete a da se ne provedete vrhunski, pogotovo jer vašem provodu doprinosi fantastični muzički repertoar.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Ove nedelje u restoranu Sunce možete se provoditi uz fenomenalnu kombinaciju klavijature i vokala, odnosno u Sašu Gnusa i Nelija Monka, koji nastupaju u ponedeljak. Samo dan nakon njih, u utorak, u restoranu Sunce očekuje vas sastav Duo Margarita, poznat po uvek spektakularnoj atmosferi.

Sreda je rezervisana za Balašević tribute bend, koji simbolično nosi naziv Samo retki nađu retke, po jednom stihu pesme “Uspavanka za dečaka” Đorđa Balaševića. Samo retki nađu retke je beogradski sastav koji godinama izvodi Balaševićeve kompozicije, na veoma specifičan način, uz puno energije i ljubavi. Svoju pozitivu vrlo lako prenose na publiku, što ih čini jednim od traženijih sastava.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Nakon benda Samo retki nađu retke, u četvrtak  nastupa sastav Danijela Bend, dok su sa vama u petak Miloš i Maja. U subotu, premijerno u restoranu Sunce nastupa bend Stubovi pop kulture. Ideja ovog sastava je da interpretacijom akustično izvrnutih melodija, nošenih strastvenim ritmovima muzike sa različitih geografskih podneblja predstavi našem auditorijumu elemente popularne kulture na najbliži mogući način. I za kraj nedelje tu su Marko i Aleksandra, gitara, pesma i savršen provod.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U iščekivanju ovih neverovatnih događaja pogledajte našu galeriju fotografija. Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com