Beograd, Restoran, vesti

Restoran Suvenir nalazi se na Savskom nasipu bb, u bloku 44 na Novom Beogradu (kraj Gandijeve, okretnica autobusa 68).  Može da ugosti 80 gostiju, a radno vreme je od 8 do 23 sata.

Restoran Suvenir, jedan od najlepših splavova na Savskom keju, poznat po prijatnom ambijentu, ogromnoj terasi na vodi i jedinstvenom pogledu. Enterijer samog restorana Suvenir je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom morskog šarma u bojama plavetnila i čistog blagog povetarca. Restoran je ispunjen jednostavnim i prirodnim komadima nameštaja i sitnim dodacima koje plene unikatnošću i simbolizmom. Atmosfera poverljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja, podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da uživate u nekom od specijaliteta restorana Suvenir.

bgnocu-301

 Fotografisano u restoranu Suvenir

Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane, dozvolite restoranu Suvenir da Vam svoje kulinarsko umeće prikaže u svom restoranu koji Vam, pored širokog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudi i vrsnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju od posebno biranih namirnica. Ovde možete uživati u kuvanim jelima poput sarme, prebranca, ali i raznim roštiljom, specijalitetima poput teletine ispod saća ili svinjska rebra u sosu od đumbira. Tu su i slatki zalogaji i deserti – razne pite i kolači, tufahije, urmašice.

Ljubazno i profesionalno osoblje učiniće da ovaj restoran postane idealno mesto za sve vrste proslava, svadbenih veselja, rođendana, krštenja, momačkih i devojačkih večeri. Provedite prijatne i opuštajuće trenutke uz dobru i kvalitetnu hranu, čašu vinu ili domaće rakije, divan pogled na reku Savu i sjajnu muziku sa Vama dragim osobama.

bgnocu-222

Fotografisano u restoranu Suvenir

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com