Korčagin, vesti

Svaki dan je najbolji dan za kafanu.

U najlepšoj boemskoj kafani, kafani Korčagin, tokom čitave nedelje možete se izvanredno provoditi. Tamburaše možete slušati ponedeljkom, četvrtkom, petkom i subotom, a utorak i sreda su rezervisani za virtouze na gitari, koji izvode exYu rok muziku, ali će i u toku njihovih nastupa biti mesta za starogradske melodije. Koji god dan da odaberete da posetite ovu kafanu, nećete pogrešiti!

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Naime, u ponedeljak 27. januara očekuju vas ozvučeni tamburaši ''Mala Maca'', koji uvek naprave fenomenalnu atmosferu i izazovu mnoštvo emocija. Uz njih se takođe možete, ukoliko ih ovog ponedeljka propustite, provoditi i u subotu 1. februara. Kao što smo već pomenuli utorak 28. januar, kao i sreda 29. rezervisani su za uživanje uz fantastične momke, koji će nam na zaista jedinstven način preneti rok i starogradsku muziku. Uz najlepše numere ex Yu rok muzike, kao i starogradske pesme koje diraju pravo u srce, provod je zagarantovan.

Četvrtak 30. januar rezervisan je ponovo za tamburaški orkestar, ali ovoga puta za vaš provod zaduženi će biti ozvučeni tamburaši ''Bačena Kašika'', kao i njihov neponovljivi muzički repertoar. Samo dan nakon njih, u petak 31. januara, ozvučeni tamburaši ''Pinosavac'' učiniće vaše veče boljim nego ikada.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Kafana Korčagin je kafana u koju se gosti uvek rado vraćaju, gde se služi najbolja rakija i sluša najkvalitetnija muzika. Na svakodnevnom repertoaru je već dobro poznata i pažljivo odabrana kvalitetna muzika, u kojoj možete maksimalno uživati sa svojim prijateljima. Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda ova kafana predstavlja prioritet pri izboru mesta za izlazak.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Fotografi portala beogradnocu.com upravo na ovom mestu uspevaju da spoje posao i zadovoljstvo, pa se fenomenalno provode fotografišući vaše nezaboravne momente, tako da u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda kafana Korčagin u svom punom sjaju. Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnoj beogradskoj kafani Korčagin. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com