Jazbina, vesti

Svaki je dan stvoren za kafanu.

Kafana Jazbina je ozbiljni nosilac najprestižnijih nagrada kada su kafanske sudbine u pitanju, tu pogovora nema. Zna se kada se kaže kafana Jazbina, da je to najbolje mesto gde kada sednete za kafanski sto i udubite se u čašu vašem omiljnog pića počnu da vam se ređaju kafanske slike svih najpoželjnijih kafanskih sudbina, a i vaša je u ozbiljnoj konkurenciji da uđe u anale, samo treba da udvostručite svoje kafanske momente i tu brige nema. Večeras se klupko provoda odmotava sa sevdačkim manirima najveselijih Ozvučenih Tamburaša, kada samo krenu te lake note, tu sedenja nema, svaka pesma je posvećena nekoj vama bitnoj osobi i nećete moći da se oduprete tom naletu najvatrenijih emocija.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Sutra u kafani Jazbina čeka vas magična emocija sa Aćimom i Njegovom Violinom. Svi koji vole violinu znaju šta to znači, a kada se te čarobna igrarija odvija u kafani Jazbina tu Aćimova violina posebno dobija na značaju. Kad vam samo smeli Aćim zagudi na uvce pokidaće se sve vaše odbrambene strune i sve što imate ostavićete za jednim stolom u najboljoj kafani Jazbina, samo da opet dođete i uživate u virtuoznoj izvedbi maestra na violini Aćima. Utorak je dan kada se vedre note nadovezuju jedna na drugu, jer vas u predvorju vaše razgaljene duše čekaju obožavani Ozvučeni Tamburaši koji će vam tamburati do zore.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina je šarm u najavi, ljubav u večnom začetku i pijanka koja se najslađe iznova i iznova isprobava, jer tako slatko golica vaša provoda željna nepca da želite da od raspevanog stola u kafani Jazbina ne rastanete nikada, a što i da idete, kad vas već u sredu čekaju Nemke i Opijum Bend. Kafana Jazbina je priča koja živi i svaka vaša noć u njoj je nova kafanska anegdota koja u sebi čuva šum starih kafanskih vremena. Četvrtak u kafani Jazbina je ozbiljan radni dan, jer vaše kafanske živce štimaju neumorni Džoni i Workersi, a to je zvuk koji se posebno voli.

Nekako se čini da je najbolja ideja da se vi preselite u kafanu i to baš u kafanu Jazbina jer vas već u petak ponovo dočekuju Nemke i Opijum Bend i nastavljaju sa omamljujućim repertoarom koji atmosferu diže do nebesa. Već u subotu duša sama igra uz ZeBeat Bend koji je harizmatski orden prišiven uz vaše najdraže mesto u kafani koja se pamti, kafani koja se voli, kafani koja je odavno vaš verni partner u svim vama dragim kafanskim čarolijama, vašoj za srce prirasloj kafani svih kafanskih generacija, kafana Jazbina.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina je sigurno mesto u kojem su se odomaćili svi vaši najdraži kafanki trenutci, zato ne časite časa, pođute putem kojim se najčešće ide, putem kafane Jazbina, ovakav provod moguće je rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Jazbina je i nas uzela pod svoje, na šta tačno mislimo otkrijte u našoj galeriji fotografija, za sve ostalo raspitajte se direktno u kafani Jazbina.

 

beogradnocu.com