Konoba Akustik, vesti

Svakodnevni provod u kafani Konoba Akustik.

Za sve prave boeme kafana Konoba Akustik na Dorćolu pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Najbolje zvuke tambure definitivno možete čuti u kafani Konoba Akustik. Ponedeljkom za vaš nezaboravan provod biće zadužen Trio 357 Bend, odnosno akustični tamburaši. Uz fenomenalnu muziku, kao i razne specijalitete ove kafane, moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova.

Utorak je rezervisan za Acu i Violinu, kada ćete iskusiti jedinstven provod uz izvanredne starogradske kompozicije. Pored sjajne muzike, vašem uživanju doprineće i veoma pristupačne cene hrane i pića.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Čuveni sastav Naš Način Bend moći ćete da čujete u sredu, petak i subotu, dok je Akustik Bend na muzičkom repertoaru četvrtkom i nedeljom. Ne propustite!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Konoba Akustik.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Konoba Akustik, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com