vesti

Sve je slađe uz kafanu Slatki Greh.

Ova kafana je tako slatka da jedva čeka da zagrizete najslađi mamac najboljeg kafaskog provoda u Beogradu. Slatki Greh Bend je hedonistički šok koji će za vikend ovladati vašim naoštrenim čulima samo u najšarmantnijoj, najgrešnijoj, najslađoj, najpoželjnijoj kafani Slatki Greh u Zemunu u Glavnoj 51.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Slatki Greh Bend nastupa samo u hramu najpožudnijih želja kafani Slatki Greh, koja će vas svojom slatkom pesmom zasladiti taman koliko treba da uvek ostanete željni pesme i vratite se u stecište najlepšeg provoda u gradu, kafani Slatki Greh, vašem slatkom ponoru boemskog ludila.

Šta je kafana Slatki Greh nego vaš kafanski sto, koji čeka samo na vaše pesme, vaše boli i vaše radosti, ovo su muzičari koji sviraju samo za vas i samo zbog vas i zato vas znaju, poznaju sva vaša emotivna stanja koja ćete ovog vikenda nesebično podeliti za kafaskim stolom u provodu stoleća u vašoj kafani Slatki Greh.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ovde veselje ima posebnu dimenziju, ovde su sva obična stanja neobična, ovde svaka pesma ima slatku draž jer ovo je jedina kafana na svetu, kafana Slatki Greh koja će sve vaše prikrivene želje rasuti po kafanskom stolu i vezati vas za sebe zauvek.

I nemojte doći ovde što vam neko kaže, dođite da proverite zašto ovde srce igra samo, zašto se ne spava noćima, zašto je sve tako slatko, tako poželjno, tako emotivno, tako romantično.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Naštimajte svoje srce notom nalepšeg provoda koji se toči samo u kafani Slatki Greh, svoje boemske iluzije rezervišite preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.. Naši fotografi su svojim objektivom pokušali da dočaraju najslađe kafanske grehe, a vi dođite i proverite šta su propustili, dođite da uživamo  zajedno.

 

beogradnocu.com