Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Element Lounge vas poziva na svečano otvaranje koje se održava u petak 22.07.2016 sa startom u 18h! Za muziku, sjajno raspoloženje i đuskanje do jutra zaduženi su fenomenalni DJ-evi Kent Explain , Calavera & Manya i Wise D & Kobe! Klub Element Lounge nalazi se na Adi Ciganliji, sa novobeogradske strane, pored bandžija, 4. stanica vozićem od rampe i krasi ga izuzetan dizajn enterijera i eksterijera. Pored toga, klub Element Lounge poseduje dva prostrana bazena u kojima se nalaze šankovi, tri prelepa baldahina sa širokim krevetima, besplatne ležaljke i uslužni peškiri tako da verujemo da je više nego idealna destinacija sa dnevnu žurku. Osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića i kokteli su još jedan od izazova koje imate u ponudi kluba.

element lounge1

Fotografisano u klubu Element Lounge

Mesto pristupačno za sve one koji žele da budu u elementu, gde vlada isključivo pozitivna energija. Klub Element Lounge radi svakodnevno, i to od 10 ujutru do 4 sata iza ponoći. Dodjite u petak i uverite se i sami zašto je ovo mesto jedno od najboljih u gradu!

element lounge3

 

Fotografisano u klubu Element Lounge

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

element lounge2

Fotografisano u klubu Element Lounge

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com