vesti

Sve ono što do sada niste iskusili.

Klub Carski Lov nikada vas nije izneverio, pa neće ni ovog vikenda kada vam priprema fenomenalno uživanje. Naime, u petak 21. februara, kao i u subotu 22. za vaš nezaboravan provod pobrinuće se Marina Stankić i Nemanja Maksimović, koji će nastupiti u pratnji Primera Benda.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Ova izvanredna ekipa profesionalnih muzičara nudi vam spektakularan provod u klubu Carski Lov, koji tokom čitave sezone predstavlja jedno od vodećih prestoničkih mesta za izlazak. Očekuje vas sjajna atmosfera, uz pristupačne cene, raspoložene goste i dosta energije. Uz hitove narodne i pop folk muzike, koje Marina Stankić i Nemanja Maksimović neverovatno dobro izvode, garantujemo da nećete sesti do poslednje pesme.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Nemanja Maksimović široj javnosti je poznat iz pevačke emisije Srećna Zvezda koja je emitovana na televiziji Happy, u kojoj je prošao veoma zapaženo i osvojio mnoga ženska srca. Marina Stankić, s druge strane, pravi je praznik za muške oči. Ova atraktivna mlada pevačica svoju popularnost stekla je učešćem u pevačkom takmičenju Zvezde Granda koje se emituje na Pink televiziji. Njih dvoje u duetu zaista prave izvanrednu atmosferu, koja se kasnije dugo prepričava, naravno u superlativu.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda.

Rezervacije za petak i subotu, kao i za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online . Ne propustite provod uz Dunav! Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj popularni beogradski klub. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com