vesti

Svečanost kafane Foliranti.

U sredu, 5. februara, kafana Foliranti organizuje proslavu povodom tri godine obnovljenog rada. Na mestu gde izvanredna atmosfera traje još od 1912. godine i ovoga puta biće spektakularno. Naravno, kafana Foliranti iskoristiće priliku da vas, po ko zna koji put iznenadi za sopstveni rođendan.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Svi ljubitelji kafanskog provoda znaju da se uz Folirante redovno provode i mnogobrojne poznate ličnosti, a neke od njih svojim prisustvom uveličaće i senzacionalnu rođendansku proslavu ove popularne prestoničke kafane. Samo neki od njih su atraktivna pevačica Ana Kokić, Nikola Rađen i njegove kolege vaterpolisti Andrija Prlainović , Duško Pjetlovć, Denis Šefik, Dejan Savić, modni kreator Saša Vidić, glumci Ana Sakić, Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić, kao i brojni drugi gosti.

I pored velikih muka i nedaća, ratova i terora okupatora, problema i stvari koje se svakodnevno dešavaju svima od nas, kafana Foliranti je opstala i dalje je tu za vaš jedinstven provod. Vaše uživanje i sevdah u ovoj kafani dodatno pospešuje burna istorija ovog mesta, čiji deo možete biti i vi.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Kafana Foliranti nudi vam fantastičan provod sa mnoštvom atraktivnih ponuda i jedinstvenim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu. Ovde možete uživati potpuno rasterećeni bez brige o svom novčaniku u velikoj ponudi raznih vrsta kako alkoholnih, tako i bezalkoholnih pića. Kafana Foliranti nudi hedonistički ambijent u kome možete svakodneno uživati sa svojim prijateljima i dragim osobama, kao i sa samim Folirantima.

Rezervacije za rođendan kafane Foliranti, kao i za sva dešavanja koja ćemo vam najaviti, možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu sjajnu kafanu.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije kafane Foliranti svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com