Gardoš, vesti

Svi boemski putevi vode na Gardoš.

A pravi boemi znaju – kafana Gardoš je anđeo u Raju! Kafana Gardoš je apsolutno neizbežno mesto kada je noćni provod prestonice u pitanju. Raspoloženo osoblje, izvanredna muzika, besprekorna usluga, prelepe devojke, pristupačne cene i dosta iznenađenja učiniće da vaše veče u Gardošu bude nezaboravno.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Pravom spektaklu, koji je u ovoj kafani neizbežan, u subotu 15. februara posebno će doprineti sjajni Aca Beronja i šarmantna Jelena Gajić, koji će vas nesumnjivo oduševiti. Ovaj duo zna kako da vas razvesele i upotpune vaš noćni provod.

Izvrsna atmosfera koju stvaraju ne može se opisati rečima, zato dođite i sami se uverite u provod koji vas očekuje u kafani Gardoš. Zasluženi aplauzi koje ovaj duo dobija, rezultat su njihovog izvođenja koje je teško opisati, a koje se naprosto mora doživeti.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Gardoš, pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Fotografije će vas garantovano inspitisati da vaš izbor ovog vikenda bude upravo kafana Gardoš u Zemunu.

Zaposleni u kafani Gardoš omogući će vam, svojom ljubaznom i prijatnom uslugom, da ovo mesto zavolite već pri prvoj poseti. Pored standardnih usluga koje su u kafani Gardoš na izuzetno visokom nivou, ovo mesto pogodno je i za organizovanje raznih vrsta proslava, prezentacija i koktela.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ne propustite vrhunski provod ove subote i rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com