vesti

Svi ćete ovde slatko zgrešiti.

Sve je slađe uz Slatki Greh. U kafani Slatki Greh je oluja dobrog provoda i čaša najukusnijeg pića! Dozvolite da vam kafanica Slatki Greh promeni život i osladi ga na najlepši mogući način.

Ovde je ludilo do zore i sve opet ispočetka, ne staje se, igra se non-stop i opet iznova. Sve je jednostavno slatko, a grešno…  Ludovanje, pesma i igra u kafani Slatki Greh vas teraju da se opet vraćate po još.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ovog petka, 14. marta i narednog dana u subotu, nastupa Slatki Greh Bend. Oni će vas svojom pesmom i muzikom zasladiti taman koliko treba da uvek ostanete željni ovog provoda i vratite se u stecište najboljeg meraka u gradu, kafani Slatki Greh! Takođe, u subotu 15. marta vas očekuje i promocija rakije koja će koštati samo 99 rsd!

Slatki Greh Bend su muzičari koji sviraju samo za vas i samo zbog vas i zato vas znaju, poznaju sva vaša emotivna stanja koja ćete ovog vikenda nesebično podeliti za kafanskim stolom u provodu nedelje u vašoj kafanici Slatki Greh.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kafana Slatki Greh nalazi se u samom centru Zemuna, vešto je skrivena i zaklonjena od radoznalih očiju slučajnih prolaznika koji neće moći tako lako da je primete kako bi svratili na tek neko piće. Ona se nalazi u podrumu zgrade, u intimnom delu, a ulaz se odobrava samo odabranim gostima. Dođite i proverite, jer možda baš vi budete jedan od tih gostiju.

Kao svaki mali slatki greh,takva je i ova kafanica – malena ali posebna. Nije ni retkost da u kafani Slatki Greh utočište pronalaze i poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života koje ne žele da budu viđene u javnosti. Kafana Slatki Greh biće vaše omiljeno mesto za provod, a ovde kad dođete, bilo sami ili u društvu, izaći ćete sa novim prijateljima, kumovima, a možda i devojkom ili momkom.

kafana Slatki Greh

 Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Vesela atmosfera, protkana raznoraznim zanimljivim show momentima, koji u pravom momentu razbijaju monotoniju, izaziva oduševljenje kod gostiju koji se iznova vraćaju. Slatki Greh kafana nudi pravu muziku, sa nastupom akustičnih bendova gde vam je pravi, boemski provod zagarantovan.

Rezervišite svoje mesto za najluđi vikend u popularnoj kafanici Slatki Greh, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com