Hodač, Najave, vesti

Svi putevi vode ovamo.

Mlada kafana nа uglu Ruzveltove i Dimitrijа Tucovića, kafana Hodač, ne staje kad je dobar provod u pitanju.  Vrhunska muzika, nirvana za svakog merakliju, odlična atmosfera i najbolji beogradski boemi, neće izostati ni večeras jer vas očekuje noć za pamćenje.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Prava kafanska akustična muzika – Trio Merak, uz harmoniku, kontrabas i gitaru, i Željka na violini, ova nedelja neće imati kraja! Ne propustite sjajno veče, dobro raspoloženje, druželjubive goste i spektakl koji ne izostaje. Ukoliko propustite večerašnji Trio Merak, ponedeljkom i utorkom moći ćete da uživate uz Iliju i Bogdana, iskusne muzičare koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim. U sjajnoj kafani Hodač, u sredu, 16. aprila, je veče za Žuću i Noleta koji će uveseliti vaša srca i narednog dana. Ne propustite pravi sevdah za dušu i obeležite svаko vаše pijаnstvo u kafani Hodač!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online možete izvršiti besplatne rezervacije. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com