Hodač, vesti

Svi putevi vode u Hodač.

Kafana Hodač je savršena kopča svih vaših kafanskih noći, ova drvena kućica, kariranih stolnjaka, razdrmaće sve vaše snove. Trio Merak i Virtouz na Violini - Željko sve vaše puteve "dovešće" u kafanu Hodač koja je već postala vaša i samo vaša. Kafana Hodač i Trio Merak i Virtouz na Violini - Željko, svake nedelje stvaraju čaroliju, vaša čula već znaju taj miomiris kafanskog ludila točen kapljicom najukusnijih kafanskih grehova, koji se pamte do poslednjeg daha. Vaši provodi u kafani Hodač nisu obični, oni su jedinstveni i antologijski, znate kada se god uputite u kafanu Hodač da vas čeka najzabavnija anegdota vašeg života, koja će u žicama muzičara ostati da živi dok je god kafana.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Veče sa Ilijom i Bogdanom, je veče koje ne može da zameni ni hiljadu kafanskih doživljaja svaki ponedeljak sa njima je najmiliji ponedeljak i uvek se rado susrećete sa njihovim muzičkim čudima, jer znate da će ponedljkom u kafani Hodač biti i ludo i vatreno, baš u skladu sa vašim zaslugama. Ilija i Bogdan odu hedonizma nastavljaju i utorkom, njihove izvedbe tako lepo se uklapaju u predivan enterijer kafane Hodač da zajedno projektuju nezaboravnu atmosferu od koje će jednog dana nastata predivna starogradska pesma, pesma svih generacija.

Žuća i Nole - gitara i harmonika vašu kafansku dušu u kafani Hodač miljem pune svake srede, ovaj fantastični dvojac svaku kafansku pesmu pretvoriće u himnu vašim kafanskih pijanstava zbog kojih ćete pamtiti i obožavati sve vaše kafanske momente, koje će kafana Hodač začiniti svojom autentičnom atmosferom sa mirisom starih dobrih, onih nikada prežaljenih vremena. I četvrtak je idealan dan da Žuća i Nole produže čaroliju vaših kafanskih maštanja, svaki četvrtak u kafani Hodač je poseban, taman toliko da vam postane najdraži kafanski dan, a vaši provodi najlepši dani vaših noćnih ludovanja.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Trio Merak i Virtouz na Violini - Željko čekaju vas u petka, jer petak je baš taj dan kada su u kafani Hodač svi na nogama i svi se vesele i pevaju, kafana Hodač petkom priprema posebnu adrenalinsku dozu koju vam Trio Merak i Virtouz na Violini - Željko daruju kroz vaše omiljene pesme. Kafana Hodač svakog petka potvrđuje da je najbolja u gradu i da od nje kada je kafanski provod u pitanju ozbiljnije nema, njoj su konkurencija samo stari kafanski boemi sa čijim dušama se uspešno uortačila i pretvorila ih u vaše noći za pamćenje. Trio Merak i Virtouz na Violini - Željko nastavljaju da vršljaju po vašim kafanskim noćima i subotom, oni su takav spoj da će vas raspametiti sa samo nekoliko taktova i to tako da ćete se veseliti dok vas pesma nosi, a to znači do poslednjeg takta, jer u kafani Hodač je uvek tako vrelo i veselo dok se sva svetla ne pogase.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezevišite sjajan kafanski "razvrat" u samo vašoj kafani Hodač, a to možete izvršiti tako lako putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Kafana Hodač je zauzela stazu svih vaših noćnih provoda, mi ćemo biti tu da se ti slatki momenti nikada ne bi zaboravili.

 

beogradnocu.com