vesti

Svi u Dobrilu!

Klub Dobrila sa razlogom predstavlja imperativ beogradskog noćnog provoda i održava standard pravih klupskih svirki u prestonici. Ne propustite da posetite Dobrilu i ovih dana, jer vas očekuje najbolji muzički program i neponovljivi provod!

Balkan Expres Bend vas u klubu Dobrila zabavlja svakog četvrtka i svaki njihov nastup je spektakl sam po sebi, pa vas očekuju i 17. oktobra. “Balansiranje na granici komercijalnog” ispostavilo se kao pravi recept za uspeh i uživanje publike.  Balkan Expres Bend na repertoaru ima muziku od strane evergreen, rock’n’roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Ono što je sigurno, najluđi provod četvrtkom je u Dobrili!

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U petak 18. oktobra vaši domaćini u klubu Dobrila biće Euterpa Bend. Ukoliko ste ljubitelj kvalitetne klupske svirke i izuzetnog muzičkog repertoara, ovaj nastup ne smete propustiti. Euterpa, muza i zaštinica muzike iz grčke mitologije, u bukvalnom prevodu: ona koja voli, obožava, uveseljava, zadovoljava, upravo u svakom smislu objašnjava ovaj neverovatni sastav. Ne propustite njihovu svirku, gde ćete od žanrova moći da čujete sve od pop/rock, disco, funky zvuka do modernijih acid jazz, soul, house, latino i dance hitova, kako stranih, tako i domaćih.

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Subota 19. oktobar rezervisana je za fenomenalni sastav Lezz Go. Bend Lezz Go je nastao u oktobru 2009. godine kao petočlani sastav nekoliko drugova koji su, posle dužeg iskustva u sviranju sa klupskim bendovima u Beogradu, rešili da naprave bend sa originalnijim repertoarom i načinom izvođenja pesama od onoga što se uglavnom može čuti i videti na našim prostorima. Da se originalnost isplati govore njihovi sve posećeniji nastupi i neverovatna atmosfera.

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com