vesti

Svi u Fajront za kraj meseca.

Pravo je vreme da “ubijete” ove hladne dane jednim dobrim izlaskom u klub, a ukoliko ne znate gde da idete, pravi izbor za vas je klub Fajront!

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

U subotu, 30.novembra, na programu ovog kluba biće DJ Sasha Dee i DJ Nenad Bućić. Fenomenalni clubbing vas očekuje! Klub Fajront predstavlja miks komfornog lounge bara i urbanog noćnog provoda. Ovaj klub radi kao lounge bar, u kome je akcenat na specijalitetima italijanske kuhinje i prvoklasnim vinima, i radi svih sedam dana u nedelji.

Vikendom, od 23 sata Fajront se transformiše u otmeni noćni klub,i to ne menja samo muziku, več i čitav enterijer kluba koji prilagođava fantastičnom clubbing-u koji vas očekuje.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Na muzičkom programu očekuju vas razne varijacije house hitova, tako da će biti mesta za tec- house, ali i disco i fanky deep tonove. Uz rezidenta kluba Dj Nenada Bućića, koji je poslednju deceniju radio u svim eminetnim beogradskim klubovima, odličan provod je zagarantovan. Očekuje vas pravi džet-set clubbing. Odličan ambijent, muzika i fenomenalni kokteli su dovoljni razlozi da posetite klub Fajront.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Sam ulazak unutra čini da se osećate kao da ste u Las Vegasu ili nekom od najpopularnijih svetskih diskoteka. Celokupan ambijent uređen je u hedonističkom stilu sa veoma kvalitetnom opremom. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Fajront možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com