vesti

Svi žele da nam bude K'o Nekad.

Za sve koji pate za starim kafanskim vremenima, kafana K'o Nekad je prava destinacija na koji treba da pošalju svoja čula. Tu će ih dočekati najbolja moguća kafanska atmosfera koja miriše na stara vremena, ona kada je kafana smatrana drugom kućom i čiji duh i popularnost sve moderne kafane žele da dosegnu.

kafana K'o Nekad

 Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Čitava ova atmosfera ne bi bila potpuna da u kafani K'o Nekad ne nastupa Banda Gitanos Bend koji će vas svojom akustičnom muzikom očarati veoma lako.  U enterijeru kafane K'o Nekad dominiraju tople boje, detalji na zidovima su veoma brižno odabrani i ima ih taman toliko da celom ambijentu daju poseban šmek bez i malo preterivanja.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Banda Gitanos Bend je vrlo kvalitetan sastav, njihov repertoar je bogat, raznovrstan i ne dozvoljava da se sedi i zato ne treba da vas čuti što u kafani K'o Nekad baš svi igraju i baš svi pevaju. Atmosfera koju pravi Banda Gitanos Bend je zaista sjajna, na njihovim žicama nema loše pesme, sve su baš one prave kafanske, kojima se svaki gost obraduje. Cene su u kafani K'o Nekad vaš najveći prijatelj i moći ćete da uživate u omiljenom piću uz sjajni Banda Gitanos Bend, a da to ni malo ne zasmeta vašem džepu.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Kafana K'o Nekad je pravi trenutak da se vratite kafani u onom njenom izvornim smislu i dožite najlepše trenutke koje ćete prepričavati dok ste živi. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. I naša galerija fotografija vrlo rado čuva K'o Nekad momente, jer oni najbolje opisuju nezaboravne dogodovštine iz istoimene kafane.

 

beogradnocu.com