Na Vodi Kafana, vesti

Svim boemima na dar.

Dobro ste čuli. Za sve istinske meraklije kafana Na Vodi Kafana je pripremila jedno veliko izneneđenje, koje će vaš provod u kafani učiniti jedistvenim. Naime menadžment je osmislio da u kafanu postavi voštanu figuru legendarnog kafanskog asa Tome Zdravkovića u čast ovom velikom čoveku koji je ostavio neizbrisiv trag u našoj muzici.

NA VODI

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Bez Tomine pesme ne može se zamisliti provod u kafani, tako će se i vašom omiljenom kafanom Na Vodi Kafana vioriti  "Da l' je moguće", "Branka", "Prokleta nedelja" i druge veličanstvene pesme bez kojih kafana ne bi bila ono što jeste.

NA VODI

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Tomi u čast, stihovi legendarnog hita, ovekovečeni su i na zidovima i  dok vi budete pevali " Da li si mi verovala ženo jedina, da li si mi verovala da l' si praštala..." Kafana Na Vodi Kafana će definitivno postati vaša sudbina.

KAFANA NA VODI 1

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com