Tri Promila, vesti

Svima je milina u kafani Tri Promila.

Ukoliko tokom nedelje, tačnije u sredu, želite da doživite duh pravog kafanskog provoda svratite u kafanu Tri Promila. U ovoj, novootvorenoj kafani u Zemunu, svakom detalju i gostu je posvećena posebna pažnja, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Ove srede 11. decembra, u kafani Tri Promila zabavljaće vas sjajni Bata Laki Bend. Ova sjajna ekipa muzičara prirediće vam izuzetnu atmosferu, pogotovu kad zasviraju romsku muzikicu koja će vas taknuti u srce.

Petkom u kafani Tri Promila, pevaće vam Tro Promila Bend, dok će subotom dostići Preko Tri Promila Bend. Biće to veoma zanimljivo i burno veče. Zasluženi aplauzi koje “Tri Promila Bend” dobija, rezultat su nihovog izvođenja koje je teško opisati, a koje se naprosto mora doživeti.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

U kafani Tri Promila moći ćete do ranih jutarnjih časova da uživate u društvu najlepših devojaka, fenomenalnoj muzici, ali i u bogatoj ponudi velikog broja alkoholnih pića. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da su cene u kafani Tri Promila veoma korektne i pristupačne, što će dodatno doprineti vašem maksimalno opuštenom provodu. U ovoj kafani, pored svih navedenih pogodnosti, očekuje vas i besprekorna usluga, kao i vrhunsko osoblje, uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sredu, kao i svih ostalih dana u kafani Tri Promila i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com