vesti

Sviraj Brate - nova kafana na beogradnocu.com.

Kafana Sviraj Brate je novootvorena kafana u prestonici i locirana je na Makiškoj strani Ade. Ona svojim gostima nudi autentičnu kafansku atmosferu, što je čini veoma posebnom i u tom domenu neponovljivom. Kafana Sviraj Brate nudi raznovrstan muzički repertoar koji je usmeren ka pop-u, folk-u i starogradskoj muzici,  ali muzičke želje gostiju bendovi veoma rado ispunjavaju.

kafana Sviraj Brate

 Fotografisano u Kafana Sviraj Brate

Kafana Sviraj Brate koja je veoma prostrana, muzički program ima ponedeljkom i subotom. Subota je rezervisana za veoma simpatičnu Anu Barušić i harizmatičnog Nebojšu Vranjevca.

Enterijer kafane Sviraj Brate je baš kakav i volite i kako želite da izgleda kafana u kojoj ćete doživeti najveselije noći, pored kariranih stolnjaka i zavesa, drvenih  stolica i stolova, kafana Sviraj Brate ima onu najvažniju boemsku i meračku primesu bez koje kafana ne bi bila neodoljiva i neizbežna druga kuća u vašim noćnim životima. Usluga je zaista besprekorna, osoblje je prijatno i profesionalno, na usluzi svakom gostu, kao u predivnim restoranima svetskih metropola.

kafana Sviraj Brate

Fotografisano u Kafana Sviraj Brate

Cene u kafani Sviraj Brate ćete posebno voleti jer su prilagođene vašem meračkom džepu i sa željom da se što lepše i što prijatnije osećate i naravno da dođete u ovu kapljicu boemskog užitka ponovo. Menadžment divne kafane Sviraj Brate mislio je na sve, tako da je gostima dostupan i parking .

kafana Sviraj Brate

Fotografisano u Kafana Sviraj Brate

Kafana Sviraj Brate obavezno mora da se nađe na vašoj listi kafana čiju čašicu morate da okusite, jer ćete se vrlo brzo uveriti da je ovo upravo ona kafana za kojom ste oduvek tragali. Rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg  korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i obožavamo kafanu Sviraj Brate.

 

beogradnocu.com