Beograd, Klubovi, Najave, Tramvaj Pub, vesti

Zemlja gruva je beogradski bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu i samostalnom delovanju na sceni koji u okviru vlastitog studija i etikete "Gruvlend” stvara autorsku muziku. Specifičnost muzike Zemlje gruva, pored jake duvačke sekcije, najviše određuje front Zemlje gruva: Zoe Kida, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza. Muzički žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, ragga, reggae, jazz, swing, muzika 60') u autentičnom muzičkom konceptu. Nastupali su kao predgrupa velikim svetskim zvezdama poput Amy Winehouse, Cee Lo Green, Nouvelle Vague... Prepoznatljivost u regionu učvrstili su i projektom “Dino u Zemlji gruva”, koji je zamišljen kao omaž velikom autoru sa ovih prostora. U junu 2016. bend objavljuje drugi album “Šta stvarno želiš!” a trenutno je aktuelan singl za pesmu “Vucibatina”. Album je dostupan na svim značajnim portalima za digitalnu distribuciju i slušanje muzike (iTunes, Deezer, Youtube, Spotify…). “Plesanje do znoja!” Parola je sa kojom vas Zemlja gruva ovog četvrtka čeka u Tramvaju! Karte za ovaj spektakl su u pretprodaji 500 rsd, dok će na ulazu biti 700.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com