Najave, Staro Drvce, vesti

Svratite u Staro Drvce po vaše opravdanje.

Ukoliko ste ljubitelj pravog boemskog provoda, a ipak morate s vremena na vreme da se pravdate nekome (ljubavnici, ženi, ili pak nepoverljivom dečku) po svoje opravdanje možete doći u popularnu kafanu Staro Drvce! Staro Drvce za vas ima pečat i potpis koji garantuju vaše višečasovno prisustvo najboljem kafanskom provodu!

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Večeras za vas nastupaju: Sandra Rešić, Aleksandar Pralica i Marijana Josić. Samo dan kasnije, u utorak, kao i u sredu očekuju vas Dejana Marinković i Nenad Radovanović, dok je četvrtak 4. decembar idealan za provod uz nastup Sandre Rešić i Aleksandre Pralice. Petak, subota i nedelja su rezervisani za Dejanu Marinković, Nenada Radovanović i Sandru Rešić.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Ne propustite jedinstvena dešavanja koja slede. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

 

 

beogradnocu.com