Restoran

Talas najboljeg provoda.

Restoran Talas svojim posetiocima uvek pruža vrhunsko uživanje izuzetnim ukusima hrane,kao i bogatom izboru pića po niskim cenama. Muzički program, koji je uvek na svetskom nivou, doprinosi da ovde iskusite jedinstven prestonički provod.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

Koji god dan u nedelji da odaberete za uživanje u restoranu Talas, nećete pogrešiti, ali vam portal beogradnocu.com savetuje da nikako ne propustite ovaj četvrtak. Naime, 31. oktobra obeležava se dan vinarije Molovin, pa vas u restoranu Talas, pored standardno dobre atmosfere, očekuju i izvanredne pogodnosti. Posetioci će moći da uživaju u prezentaciji vina, a isto će vam biti dostupno po čak 20% nižoj ceni nego inače.

Pored neverovatnog popusta, restoran Talas vam daruje i gratis predjelo uz prvu buteljku vina! U sjajnom izvođenju najlepših starogradskih pesama od strane profesionalnih muzičara, moći ćete da se provedete bolje nego ikada. Zvuci tamburice upotpuniće vaše uživanje u vinu.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

U prijatnom ambijentu dobar provod je zagarantovan. Enterijer je podređen vašem raspoloženju, a fotografije pomenutog možete pogledati u našoj galeriji i uveriti se u njegovu specifičnost.

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite uživanje u najboljim vinima u gradu, po najpristupačnijim cenama!

 

beogradnocu.com