Cinema, vesti

Talas pozitivnih vibracija.

Klub Cinema je svakako među najboljima u gradu, ovaj prestonički adrenalinski šok ima vrhunski i kvalitetan repertoar. Večerašnja projekcija kluba Cinema je može se slobodno reći spektakularna i veoma zabavna. Različiti ukusi biće podmireni u ovom muzičkom odabiru, što je dodatni razlog za sjajno i bogato proveden ponedeljak u pravom društvu. Boris Režak, Snežana Nešić i Igor Terzija će vam se večeras približiti srcu još više, jer su oni već tu.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema ne poznaje kompromis, uvek je najbolji, najveseliji i pravi uvek samo najposećenije žurke i tu nema dileme. Milan Ankić i Nina Radulović vas u najboljem klubu Cinema čekaju u sredu, da zagreju vaše dlanove i razdrmaju sve vaše ritmove. Klub Cinema zna šta dobar provod mora da sardži i sve to kroz izvedbe Milana Ankića i Nine Radulović pruža vam svake srede.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je kao cunami najpozitivnijih vibracija koju nosi sve pred sobom najboljim zvukom i beskrajno pozitivnom atmosferom koju poklanja svojoj večnoj inspiraciji vama i to iz čista srca , jer u petak sa vama se druže Inspiracija Band i Ana Bebić, a to garantuje najbolje. Petak je dan kada u klubu Cinema niko ne sedi, ceo klub je na nogama i svi se sjajno osećaju, atmosefa je za poleteti, a za to su zaduženi uvek najbolji Inspiracija Band i Ana Bebić. Subota je rezervisana za Camera Darling i provod dok se ne istope svi aduti najluđe zabave, a to je u klubu Cinema nikada. Provod u klubu Cinema se samo pretače iz boljeg u još bolje i tako stižemo do nedelje kada je u klubu Cinema sjajno RnB veče, puno ritma, urbana ekipa, ludilo do kasnih sati, samo za vas najbolje provode priređuje vaš klub Cinema, pa vi probajte odoleti tim čarima, nemoguće je...

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema tradicionalno najbolji i najkvalitetniji klub u Beogradu, tu fantastičnu energiju treba probati. Rezervišite posebnost u svakom smislu i provode koji vas vode na drugi kraj prestoničke energije putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Energiju u pokretu koja vlada u klubu Cinema mi smo samo za vas zabeležili našim objektivima i naša galerija krije istinu o fantastičnim provodima, a ta istina ste vi, ne propustite nastavak provoda sa najboljom energijom u klubu Cinema.

 

beogradnocu.com