Talas, vesti

Talasom do Nove godine.

Popularni prestonički restoran Talas, poziva vas da na najbolji mogući način dočekate 2014. godinu. Doček Nove godine u restoranu Talas nesumnjivo će biti pravi spektakl. Kupovinom karte koja vam je dostupna po ceni od samo 5.500 dinara, koja predstavlja all inclusive ponudu, odnosno konzumiranje hrane i pića tokom čitave večeri, obezbedićete sebi neponovljivo uživanje, uz izvanredan muzički program. Naime, da bi vaša novogodišnja noć bila fantastična pobrinuće se Tamburaši sa Dunava. Uz najlepše starogradske i narodne pesme moći ćete potpuno da se opustite i uživate.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

Ne propustite doček nove godine na samoj obali Dunava u Zemunu, uz veliku ponudu izvanrednih specijaliteta i bogatu kartu pića. Omogućite sebi da u 2014. godinu uđete oduševljeni, zadovoljni i ispunjeni. Dozvolite svojim čulima da maštaju uz pogled na prelepi Dunav. Dobar provod je zagarantovan, kao i uvek u restoranu Talas, a vaše je samo da ga ne propustite.

Ukoliko budete uživali na novogodišnjoj noći, ili pak propustite da je provede u restoranu Talas, neverovatan provod možete iskusiti i samo dan kasnije. Naime, restoran Talas priprema vam sjajnu ponudu i za reprizu dočeka Nove godine, kada vas očekuje muzički program iznenađenja i dosta interesantnih pogodnosti.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

U iščekivanju dočeka Nove godine u restoranu Talas, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u fantastičan enterijer ovog izvanrednog mesta.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u prestoničkom restoranu Talas. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com