Barovi, vesti

Tamburaši u baru Opidum Old.

Bar Opidum Old je mesto gde u srcu Vračara možete potpuno da se opustite uz muziku tamburaša koja garantuje jednu prijatnu i veselu noć. U zanimljivom prostoru oko dve stotine ljudi može veoma lepo da se provede i to sedam dana u nedelji.

Večeras su za odličnu atmosferu zaduženi tamburaši, a potom dolazi i petak kada vas u baru Opidum Old očekuje živa muzika koju možete da slušate i subotom. Kad god ste raspoloženi za dobar provod, zanimljivo mesto u jednoj od najlepših ulica na Vračaru dočekaće vas širom otvorenih vrata.

Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom očekuje vas provod iznenađenja, ali vas zato dobra atmosfera nikako ne sme iznenaditi jer vas to očekuje kad god da dođete.

Bar Opidum Old počinje da radi u 22 časa pa sve do četiri časa posle ponoći obećava fenomenalan provod. U ovom baru vam ne treba mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se uz pravu boemsku noć kakva vas večeras očekuje u baru Opidum Old.

Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Portal beogradnocu.com će se pobrinuti za to da u našoj galeriji slika možete da pogedate atomsferu iz bara Opidum Old. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo odičnog provoda. To možete učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com