Beograd, Najbolje kafane, vesti

Tamburaši u kafani Ada.

Idealan način da započnete ovaj vikend jeste da sa prijateljima provedete veče u opuštenoj atmosferi kafane Ada, gde će vas ovog petka zabavljati tamburaši. A pored tamburaša, očekuje vas još jedno iznenađenje – promocija Jegera, ali i veoma pristupačne cene ostalih pića, prilagođene svačijem džepu.

Iako je splav Ada novootvoreno mesto za izlaske veoma je popularno među Beograđanima koji vole kafanski provod. Atraktivna lokacija, prijatan ambijent i niske cene pravi su recept za dobar provod, a sve to možete naći na jednom mestu. Ono što, između ostalog, ovu kafanu na vodi izdvaja od drugih jeste to što predstavlja svojevrsnu kombinaciju elegantnog i sofisticiranog sa ludim i nezaboravnim provodom.

Kafana Ada

Fotografisano u Kafana Ada

Kafana Ada

Fotografisano u Kafana Ada

Gosti se u kafanu Ada uvek rado vraćaju, a jedan od razloga za to je izuzetno ljubazno osoblje. Standardno dobra muzika, lepe devojke, zabava do ranih jutarnjih časova, sve ovo asocira upravo na kafanu Ada. Sigurno se nećete pokajati ukoliko odlučite da vaš petak provedete uz tamburaše na vodi.

Uostalom, ako još uvek niste posetili kafanu Ada, zavirite u našu galeriju i pogledajte šta su naši fotografi zabeležili na ovom splavu. Oni će i ovog petka biti tamo i ispratiti provod uz tamburaše.

Svoju rezervaciju možete izvršiti vrlo jednostavno - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com