Lava Bar, vesti

Tamburice moja.

Klub Lava Bar godinama uspešno priređuje samo najbolje zabave i stekao je duboko poštovanje među poklonicima kvalitetnog provoda. . Večeras, za sve ljubitelje dobrih starih starogradskih hitova u sjajnom klubu Lava Bar čekaju vas tamburice. Atmosfera u klubu Lava Bar će biti izvanredna, ovom predivnom enterijeru, tamburice odlično pristaju, to je spoj iz snova. Klub Lava Bar se uvuče pod kožu već na prvu posetu, a poklonici onih najboljih provoda već tradicionalno znaju da je ovaj klub jedan od boljih. Veče tamburice u klubu Lava Bar ima posebnu draž to je veče koje će isijavati samo najveselijim vibracijama, kafanska duša će danas svoje utočište pronaći u klubu Lava Bar.

klub Lava Bar

 Fotografisano u Klub Lava Bar

Večeras je klub Lava Bar najbolji izbor za sve vas, ovde ćete večeas pronaći sve sastavne delove idelanog provoda i uživati u svim vibracijama i beskrajno pozitivnoj energiji koja će se širiti vašim dragim klubom Lava Bar, koji će večeras prirediti veče koje će vam ostati u najlepšem sećanju, veče prave pesme, pravog uživanja i idealne atmosfere, veče u kom će muzičari klub Lava Bar optočiti ljubavlju prema najlepšim pesmama i najdivnijem raspoloženju koje će podeliti sa svima koje večeras zatekne u klubu Lava Bar.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Klub Lava Bar je prepun iznenađenja i svaki vaš dolazak ovde je nekako inovativan, poistovećivanje sa čarolijom nije ni malo slučajno jer klub Lava Bar je zaista čaroban i pravo osveženje i beg od svega što ste navikli da doživite u prestonici. Koncept kluba Lava Bar je i urban i misteriozan i upravo to daje savršen šmek ovom božanstvenom mestu čija magija, tako lako ovlada vama, da ne želite da je se oslobodite dok ste živi. Tako će biti i večeras uz tamburicu magija najlepšeg sevdaha spojiće vas i klub Lava Bar u jednu divnu i nesvakidašnju priču i urbanu i romantičnu, osećaćete se zaista neobično i posebno jer klub Lava Bar na tom jedinstvenom osćeju radi godinama, a rezultati su nemerljivo pozitivni.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Klub Lava Bar i veseli tamburaši vas čekaju večeras u provodu vrednom zlatnih sećanja, rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Naša galeija fotografija čuva najlepše uspomene, momenti iz nezaboravnih provoda nisu se sakrili od najših objektiva, posebno kada je reč o klubu Lava Bar, ova pozitivna atmosfera nam daje posebnu insporaciju.

 

beogradnocu.com