Lava Bar, vesti

Tamburice na uvce u Lava Baru.

Provedite prvi radni dan kao da je vikend, i to samo u klubu Lava Bar! Svakog ponedeljka na ovom sjajnom mestu, stvorenom za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike, nastupaju tamburaši. Zaboravite na početak teške sedmice uživajući s prijateljima, ili dragom osobom, uz pristupačne cene pića, i veoma pozitivnu energiju.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Nežni zvuci tambure, starogradske i narodne pesme, a možda i neke ex yu, probudiće mnoge emocije u vama i provešćete se nezaboravno. Ne propustite boemsko uživanje u odličnoj atmosferi i najboljoj muzici koja je samo u klubu Lava Bar!  Klub Lava Bar iz nedelje u nedelju nudi najbolji provod koji je sve bolji, a posećenost kluba sve veća.

Lava Bar je jedan od najlepših barova u našem gradu sa nastupima vrhunskih klupskih bendova vikendom. Naredne subote, nastupiće fenomenalni Gitarsi. Ne propustite!

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Lava Bar se godinama trudi da udovolji svim željama svojih posetioca i da zadrži visok nivo usluge i kvaliteta ponude. Ako volite domaći i strani pop/rok, ovde ćete se bez sumnje dobro provesti.

Ovo je mesto na kome možete očekivati zabavu, zabavu i samo zabavu. Krajnje opuštena atmosfera uz odličnu svirku čini veče upotpunjenim. Kao što je uobičajeno na ovakvim mestima, nećete naleteti na klince, uglavnom su ekipe 25+ i uvek spremni za dobro đuskanje.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Lava Bar koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite, i obezbedite sebi jedinstveni provod, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili OnlineBudući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se i večeras provoditi.

 

beogradnocu.com