Teatro, vesti

Teatralna sezona u klubu Teatro!

Klub Teatro samo za vas, sprema jos jednu spektakularnu sezonu!

U petak 4.oktobra, otvara se ovaj fenomenalan i jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu. Kako to i dolikuje jednom luksuznom lokalu poput kluba Teatro, njegova vrata će otvoriti jedinstveni i neponovljivi pevač Šako Polumenta!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Polumenta će pevati svoje hitove “Kralj” i “Ljepoto moja”, kao i dobro poznate pesme poput „Eh što nisam sunce“, „Dišem za tebe“, „Eh kad bi ti“, „Nisi, nisi ti“, „Pod sjajem ružičastih zvezda“ i mnoge druge. Uz pesme jednog od najpopularnijih crnogorskih pevača uživaće svi gosti i to vam klub Teatro obećava. Polumenti će se na bini pridružiti još dva poznata imena koja pune diskoteke i klubove širom Balkana – specijalna gošća Snežana Nena Nešić i Nemanja Staletović.

Popularna pevačica Snežana Nešić prošle godine je uplovila u estradne vode objavivši svoj prvi album za izdavačku kuću City Records. Album "S tobom il' bez tebe" zavrteo je domaće radio stanice, pa su njene pesme poput "Dvaput jača" i "Oko tri" počele da se pevaju širom Srbije. Pesma "Ako te neko pita" postala je apsolutni hit na svim žurkama, pa u beogradskim klubovima možete čuti kako je pevaju njene kolege.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Atmosfera na otvaranju kluba Teatro dostignuće svoj vrhunac, a vi ne dozvolite sebi da propustite ludo i nezaboravno veče. Pored pomenutih pevača, u novoj sezoni u klubu Teatro nastupiće i Željko Šašić, Ana Kokić, Mia Borisavljević, Marina Visković, Ljupka Stević, Petra Mitić, Ćemo i ostale fenomenalne pevačke zvezde.

Između ostalog, pored garantovano sjajnog provoda, uživaćete i u osveženom, renoviranom enterijeru kluba Teatro koji sada izgleda još bolje.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Klub Teatro je najveća i najopremljenija diskoteka u prestonici zabave i skoro punu jednu deceniju predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom i svojim drugim navedenim karakteristikama, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj kako domaćih tako i inostranih posetilaca koji u klubu ostaju do ranih jutarnjih časova.

Jos jedna "teatralna" sezona u najprestižnijem prestoničkom klubu je pred nama, dođite i uverite se u najbolji provodu gradu!

Kako ne biste propustili spektakl otvaranja jedinstvenog kluba Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com