Teatro, vesti

Teatro: Branka Black Rose promovisala siguran seks.

Prvog decembra obeležen je Dan borbe protiv AIDS-a, a svoj doprinos su dale i mnoge poznate ličnosti. Najpoznatija srpska striptizeta Branka Black Rose provodeći se u popularnom klubu Teatro podizala je svest o važnosti sigurnog seksa.

Klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Naravno, atmosfera je kao i uvek u klubu Teatro bila dovedena do usijanja, i svi prisutni mogli su da uživaju u pravom spektaklu. Branka Black Rose definitivno je bila glavna atrakcija, što joj je, sudeći po njenom raspoloženju, izuzetno prijalo. Čitava noć bila je u znaku borbe protiv AIDS-a, kao i promociji kontraceptivnih sredstava i podsećanja na odgovornost i promišljenost.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Decembar donosi sjajan provod u klubu Teatro. U utorak , za vaše nezaboravno veče pobrinuće se Marina Visković i Petar Mitić, dok vas  u četvrtak, očekuju Željko Šašić, Ana Kokić i Nebojša Vojvodić. Petak će biti upamćen po izuzetnim vokalima, očekuju vas Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović, dok će subotu sa vama provesti Ćemo i Ljupka Stević. Za kraj ove neverovatne nedelje tu su Mia Borisavljević i Bojan Grujić i atraktivno Veče sportista.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com